Wolter Wolthers Disco Plaza

Wolter Wolthers Disco Plaza

16 december 2023|15:00 - 01:00

BREKEND   Wolter Wolthers organiseert zaterdag 16 december het grootste discofestival dat het Noordelijk halfrond ooit heeft meegemaakt    Verwacht een waanzinnig feest in MartiniPlaza met (inter)nationale discogrootheden, verbluffende lichtshows, state of the art geluid, een superieure aankleding en natuurlijk oneindig veel confetti  waarvan je hart van gaat bonzen als een wimperspitsmuis   Het feestgedruis zal duren van 15.00 tot 1.00 uur en vervolgens nog jaren door je vrolijke hoofd nazoemen als ongeëvenaarde herinnering.

Headliners van het festival zijn:

Carlos Willengton: dé mondiale discohit van dit moment
Leroy Rey: zette onlangs Paradiso onlangs in vuur en vlam en ging compleet viraal
Tonny Disko: sloot Lowlands af met een euforische set

Voorts ontbreken de Wolter Wolthers Residents uiteraard niet.

TIME TABLE:

 

TIME TABLE  (15.00 – 1.00)

15.00 Jesse de Boer
16.00 Elzo Miedema
17.00 Hugo & Thijmen
18.00 DJ Digion
19.00 Carlos Willengton
21.00 Leroy Rey
23.00 Tonno Disko

De faciliteiten in MartiniPlaza zijn perfect met een overdaad aan lockers, toiletgroepen en uitstekende horecafaciliteiten zoals foodtrucks, meer dan vele bierpunten en cocktailbar.

Vrijdag 15 december, de dag voor Wolter Wolthers Disco Plaza,  organiseren wij samen met BOARDING een groot technofestival op dezelfde locatie met Pan-Pot en Estella Boersma (meer informatie vind je op www.boardingfestival.com) . Met een weekender ben je bij beide feesten aanwezig en krijg je een zeer aantrekkelijke korting.

Dit wordt absoluut hét feestweekend van het jaar!