FAQ

Discobar 101: voor al jouw brandende vragen

Wolter Wolthers Club

We waarderen het als je beetje je best doet, maar hebben geen formele dresscode. Doe wel die jas uit en stop hem netjes in een locker.

Goed idee wel.

Live goals…Momenteel zijn we open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagnacht. Medio april openen we de deuren ook op maandag. Wil je per se op andere momenten, zoals maandagochtend, woensdagmiddag of zondag feesten, dan kun je Wolter Wolthers  afhuren voor borrel of feest.

Ja

Mail naar info@wolterwolthers.nl of neem contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

We hebben overigens meer dan genoeg lockers achterin waarin je je spullen veilig kunt achterlaten.

Ruim 300 jaar geleden woonde de illustere burgemeester Wolter Wolthers op deze plek. Wij zijn verheugd dat deze woning nog steeds de belangrijkste plek van Groningen is.

Sinds de eeuwwisseling worden veel organisaties vergezeld met een lidwoord. Zo kwam er “de” hema, “de” appie en “de” etos. Waar dit in beginsel straattaal was, wordt dit fenomeen nu breedgedragen in de verbale communicatie. Ook wij ontkomen spijtig genoeg niet aan deze negatieve trend. Het blijkt in deze tijden echter lastig om mensen aan de deur te weigeren die deze taal bezigen.

Disco-minded. Vanuit die discosfeer kan het zijn dat een DJ weleens gas gaat geven in termen van house. Schandalig maar zo is het leven. Wel altijd four on the floor.

8 augustus 2015 zijn we na een lange verbouwing opengegaan op poelestraat 14.

Ja, in de gang is een vendingmachine.

Ja en onze tip: gebruik ze.

Nee